16 juni – 2018: Ons event BLOOM vond plaats bij Bradwolff Projects. Lollieup schonk cocktails met lollies bij de expo van fotograaf Jeroen Dietz. Een bijzondere serie fotoportretten van mensen met bloemen. Ons event stond in het teken van de vraag: ben jij in bloei?

Oktober 2018- Lollieup ging voor een heerlijk food avondje, met leidinggevenden uit verschillende landen. Aarbei-peper of Gember-Lotuswortel gingen in fris, bier, of een ander lekker drankje. Onze Ladies deelden lollies en complimentjes uit..een echte beleving voor de bezoekers! Met dank aan Effectgroep.

Lollieup was te gast bij een klant in Amsterdam! Lavendel gin tonic, aardbeien peper en een gedicht van onze eigen LollieUp Lady voor 30 personen. Een hele leuke borrel vooraf aan een geslaagd uitje. LollieUp deelde ook complimenten uit!

Lavendel, yuzu en gouden bolletjes, dat is de nieuwe lollie die we aanbieden! Een heerlijke gourmet lollie om snel te laten smelten in je tonic, spa of gin tonic. Zacht en toch apart, dat is wat onze klanten er van zeggen. Dus…go for it! Bestel ze vlug…groetjes van Debby Date.

Gin Tonic cocktails met eetbare rozen in grote ijsballen, uitgedeeld bij TK Maxx in Osdorp tijdens Amsterdam Fashion Week. Lollieup trakteerde ’s lands bekendste modevloggers zoals Fashionchick op een heerlijk drankje nadat ze uit de limousine van TK Maxx kwamen. De rode loper lag uit, en Lolliep Lady ‘Amelie’ stond klaar in fashionable outfit…een welkomscocktail van Lollieup in opdracht van MOVE!

Het was Energize Special Night gisteren bij Energize en Lollieup kwam langs met nieuwe smaken en complimentjes voor het gehele team. De Lotuswortel lollie viel goed in de smaak, een nieuwe in ons assortiment, en er werd veel gelikt, gedipt en gelachen. Een Mango Chili lollie in gin tonic? Of een Gember Kurkuma lollie in Ginger ale? De mensen van Energize vonden ze lekker.

Gin Tonic cocktails met Frambozen lollies, complimentjes en conversations op de zomerborrel bij Het Bosch afgelopen maand. Onze Lollieup Ladies kwamen in actie terwijl 120 gasten zich vermaakten in de zon die gelukkig alsnog kwam! Dolf Jansen hield een stand up, er waren oesters, bootjes en gesprekken over romantiek. Amelie legde contact met iemand die romantiek zocht, en met iemand die nog een jeugddroom naleefde waarin hij met een boot de wereld over zou zeilen. Op een feestje van bureau SPARKZ!

Op de boot Ocean Diva stond Lollieup met speciale cocktails met nieuwe smaken. Cosmopolitans met Sinaasappel lollie, rum cola met kersen lollie, en onze favoriete Gin Tonic met Frambozen Peper Lollie. De 2 Lollieup characters waren dit keer heel speciaal gekleed, met een comic achtig tintje, speciaal voor de gasten aan boord. Lollieup barmannen Jack en Luuk schonken maar liefst 250 cocktails terwijl we over het Ij schoven. Dit was een feestje van Effectgroep…!

LollieUp Ladies lanceren concept op Gouden Giraffe

LollieUp_Launch_o

Hey guys! Leuk nieuws, afgelopen vrijdag was ik op de Gouden Giraffe met de LollieUp Ladies en ik heb 125 cocktails uitgedeeld. Helemaal te gek! liefs, Harvick
Hier zie je onze eerste video. Hoewel ik er niet bij was, toch vet gedaan, volgende keer ben ik er ook! Swing it! Josephine...